De huizen

In Surtainville verhuren wij een drietal woningen:

In Surtainville Plage is dat de Camelia.
De woning is gelegen op 50 meter van het strand. Het terras bevindt zich op het zuiden, zodat u de gehele dag van de zon kunt profiteren. De woning is het gehele jaar te huur en heeft naast elektrische radiatoren een houtkachel, waardoor u ook in de winter gebruik kunt maken van het huis. Uiteraard is er internet en satelliet tv met ontvangst van de Nederlandse publieke en commerciële zenders.
Een video ervan ziet u hieronder.

In Hameau Tranquille staat rondom een cour een zestal woningen, waarvan de helft vast bewoond door Fransen. De woningen zijn van het type twee-onder-een-kap.

Voor een uitgebreide beschrijving van de huizen en de tarieven kunt u naar deze site.
Voor de beschikbaarheid van de huizen verwijs ik naar de desbetreffende pagina
Van de twee huizen in Hameau Tranquille staat hieronder van elk een video.

Les Vertes Fosses

Les Vertes Fosses, dat uitziet op de duinen, is het gehele jaar te huur. De woning heeft internet, satelliet tv en wordt verwarmd door electrische radiatoren en een houtkachel. daardoor is het ook des winters aangenaam toeven in de woning. Sinds kort is de noordelijke muur volledig geïsoleerd.

Huis 5 (naar de oorspronkelijke nummering genoemd). Sinds enige jaren heeft de weg waaraan de huizen liggen de naam Route des Vertes Fosses gekregen en heeft huis 5 nr. 98 gekregen. Het huis ziet uit op de duinen. Dit huis is van mei tot oktober te huur en is ook uitstekende geïsoleerd.
Ook deze woning heeft satellietontvangst en internet.